Hirdetés

Ezt kapta egy 15 éve Activision Blizzardnál dolgozó csapattag

|

Még nem is Activision Blizzard volt a cég neve, amikor odakerült.

Hirdetés

MaxTurnbull nagy izgalmában Redditen osztotta meg a világgal apja jutalmát, aki közelmúltban kapta meg trófeáját 15 évnyi szolgálatért.

Hirdetés

A Blizzard és az Activision 2008-ban egyesültek, így még akkor kezdett valamelyik cégnél, amikor külön működtek. A hűségéért egy Xbox 360, PlayStation 2, Wii, SNES, NES és Atari kontrollereket ábrázoló emléktárgyat kapott, melynek alján üzenet köszöni meg lojalitását.

This is the award my dad got for 15 years of service at Activision Blizzard. from r/gaming

Valószínűleg az Activisiontől indult, mivel a Blizzard más milyen jutalmakat osztogat a veteránjainak. Ők nem kontrollerekkel, hanem inkább Frostmourne-okkal vagy Doomhammerekkel dobálóznak.

Utána persze sokan elkezdték osztogatni, ők miket kaptak a különböző videojátékos cégektől. A Ubisoftnál ez járt 10 évért:

This is the award I got for 10 years at Ubisoft. It’s heavy as hell. from r/gaming

A Sonynál pedig ez:

My award for 10 years at sony. Thanks Hun for always cleaning it so carefully! from r/gaming

A Nintendo 20 évért ezt a bronzszobrot adta egy dolgozójának:

20 years at Nintendo of America. Solid Bronze . from r/gaming

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)