Hirdetés

A Zeldát alakító szinkronszínésznő szívesen vállalná az élőszereplős adaptációt is

|

Most, hogy az élőszereplős Zelda film híre elkezdte bejárni a sajtót, Patricia Summersett is nyilatkozott.

Hirdetés

A Nintendo keresztapja, Shigeru Miyamoto meglepte a világot múlt héten: érkezik az élőszereplős The Legend of Zelda-film. A bejelentés után azonnal elkezdődtek a spekulációk, hogy melyik szerepet ki vihetné, és bár még nincs hivatalos casting, az emberek véleménye meglehetősen erős.

A film kapcsán persze az előző két Zelda-játék színészeit is kikérdezték a rajongók, és a hercegnő szinkronhangja nagy örömmel vállalná az adaptációt is.

Hirdetés

A GamesRadar egy interjúban kikérdezte Patricia Summersettet, aki nem köntörfalazott:

"Persze, hogy vállalnám, imádom Zeldát játszani."

A játékrajongók is lelkesek, de ha a Nintendón múlik, akkor jó esély lesz arra, hogy elkerülik a játékokból ismerős hangokat. A Mario-film esetében új hangokat és arcokat húztak be a melóra, így nem lepődnénk meg, ha a japán óriás ezúttal is új színészekre bízná a régi szerepeket.

"Megvan már a kapcsolatom a rajongótáborral, hiszen már 7 éve csinálom ezt, szóval ez az egész életem most. Három játékban is szerepeltem, de bármikor vállalnék többet. Imádom az életem ezen részét és a közösséget."

- mondta Summersett, mi pedig egyáltalán nem bánnánk szerepeltetését. Reméljük, hogy a Nintendo is így érez majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)