Hirdetés

A Vaják 4. évadához újabb színészeket jelentettek be, ismerős karaktereket játszanak

|

Többek között felbukkan végre a közönségkedvenc Zoltan is.

Hirdetés

A harmadik szezon volt az utolsó, amiben Henry Cavill bújt Ríviai Geralt bőrébe, a negyedik felvonásban már Liam Hemsworth alakítja a legendás karaktert. És nem ez volt az egyetlen megosztó döntés a Lauren Schmidt Hissrich showrunnertől és az általa vezetett, Sapkowski műveitől direkt eltérő írócsapattól, mivel az idei év azzal indult, hogy a Mátrix és a John Wick filmek sztárját, Laurence Fishburne-t castingolták a 400 éves, rendkívüli erejű vámpír, Regis szerepére

Azóta nem sokat hallhattunk a produkcióról, most viszont a Variety exkluzívan szállította a bejelentést, hogy három új színészt szerződtettek le a 4. évadhoz, akik a könyvekből és videojátékokból már jól ismert karaktereket fognak eljátszani. 

Hirdetés

A honlap lerántotta a leplet róla, hogy Sharlto Copley (District 9, Hardcore Henry, Elysium) fogja játszani a hírhedt fejvadászt, Leo Bonhartot, James Purefoy (Róma, Valós halál, Hap and Leonard) játssza Skellent, Emhyr magas rangú kémjét és udvari tanácsadóját, Danny Woodburn (Senfield, Hull a pelyhes) pedig Zoltant fogja megformálni, a rajongók kedvenc törpe karakterét, Geralt jó barátját, akinek mind a regényekben, mind a CD Projekt RED által fejlesztett játékokban fontos szerepe volt. 

Balról jobbra: Sharlto Copley, James Purefoy és Danny Woodburn
Balról jobbra: Sharlto Copley, James Purefoy és Danny Woodburn

Cavillen kívül egyébként a többiek maradtak, így többek között Freya Allan (Ciri), Anya Chalotra (Yennefer) és Joey Batey (Kökörcsin) is visszatérnek a folytatásban. 

Hogy a 4. évadra mikor számíthatunk, azt egyelőre nem árulta el a Netflix, elvégre még Liam Hemsworth sem mutatta meg magát Geraltként. A forgatás elvileg most tavasszal kezdődik, a premier előtt pedig számíthatunk egy The Witcher: Sirens of the Deep című animációs filmre attól a stúdiótól, amelyik a Vaják: A Farkas rémálmát is készítette.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)