Hirdetés

A Star Wars Jedi: Survivor rendezője élőszereplős sorozatot csinálna a játékból

|

Stig Asmussen imádná, ha Cal Kestis egy Star Wars tévésorozatban is bemutatkozhatna.

Hirdetés

Már csak egy picit kell várnunk, és itt is van az április végén megjelenő Star Wars Jedi: Survivor, ami az első beszámolók alapján beváltja a hozzá fűzött reményeket, aki már kipróbálta a játékot, az nagyon pozitívan nyilatkozott róla. Most viszont nem a második Star Wars Jedi játék, hanem egy esetleges tévésorozatos adaptáció kapcsán tett izgalmas kijelentéseket a Survivor rendezője, Stig Asmussen.

Igazából elég fura lenne, ha konkrétan a játékok történetét ültetnék át egy sorozatba, hiszen ha bármilyen változtatást ejtenek itt, akkor saját kánonját ütné a Lucasfilm (a jelenlegi hivatalos Star Wars kánon szerint egy univerzumban játszódik az összes film, sorozat, könyv, képregény és videojáték). Ugyanakkor a Fallen Order és a Jedi: Survivor között eltelt öt évet (vagy annak egy részét) gond nélkül be lehetne mutatni így.

Hirdetés

Asmussen egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy imádná, ha Cal Kestis feltűnhetne a mozivásznon vagy a tévéképernyőkön, ugyanakkor jelenleg a csapatot teljesen a Star Wars Jedi: Survivor játék foglalja le, így elég nehéz lenne a számukra, ha egy tévésorozatban is közre kellene működniük. Ugyanakkor hozzátette azt is, hogy teljesen biztos benne, a Lucasfilm megvizsgál minden lehetőséget ezzel kapcsolatban. 

A Star Wars Jedi széria igazából tett már kirándulásokat más médiumok fel, elvégre magyarul is megjelent már a Star Wars: Jedi - A bukott rend - Sötét templom című képregény, májusban pedig érkezik magyar nyelven a Star Wars: Jedi - Háborús sebek című könyv is - utóbbi a Star Wars Jedi: Fallen Order és a Star Wars Jedi: Survivor videojátékok közötti időszakról mesél az olvasónak.

Ti örülnétek, ha egyszer tényleg elkészülhetne egy tévésorozat Cal Kestisszel?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)