Hirdetés

A korábbinál sokkal jobb minőségben is kiszivárgott a Fallout sorozat előzetese

|

Az első kedvcsinálót a gamescomon vetítették le.

Hirdetés

Augusztus végén mi is beszámoltunk arról, hogy kiszivárgott a Fallout sorozat előzetese, de az akkor az internetre felkerült videót krumplival vagy kaputelefonnal vehették fel, borzalmas minőségű volt a felvétel. Most sem tudunk nektek egy ütős full HD videót mutatni, de a Twitterre, bocsánat, X-re felkerült új anyag azért már szintekkel jobb minőséget képvisel. 

Az igazán jó persze az lenne, ha a Prime Video illetékesei végre úgy döntenének, hogy hivatalosan is közzéteszik az előzetest a YouTube-on - ebben az esetben nyilván a már jól megszokott módon egyből rá is pattintanánk a magyar feliratot, hogy nálunk már ezzel felvértezve tudjátok megnézni a kedvcsinálót. 

Hirdetés

Az Amazon Studios sorozatában a Los Angelesben található Vault 33, avagy 33-as óvóhely kerül majd a középpontba. A bemutató 2024-ben várható. 

Az említett kiszivárgott videót pedig itt tudjátok megnézni:

Igen, jól sejtitek, az a ghoul valószínűleg Walton Goggins lehet.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)