Hirdetés

A Grand Theft Auto V-ben játszódik a Gorillaz új klipje

|

A The Valley of the Pagans című számhoz készült klipet a Rockstar játékában forgatták.

Hirdetés

Nyilván senkinek nem kell ecsetelni, milyen fontos és közismert dolog a játékiparon kívül is a Grand Theft Auto V,  úgyhogy már meg sem lepődünk azon, hogy egy olyan nagy múltú zenekar, mint a Gorillaz, a klipjéhez használta fel - sőt, a videojátékok különösen jó eszközök lehetnek most mindenkinek, aki a koronavírus miatt nem tud hagyományos módon forgatni.

A Song Machine projekt keretében megjelent The Valley of the Paganst Beckkel közösen hozták össze, aki videohivásban jelenik meg a videóban.

Hirdetés

Egyébként annyi történik, hogy a banda tagjai egy Declasse Vigeróban ülve járják Los Santos utcáit felelőtlenül, miközben a körözési szintjük egyre növekszik. Alapvetően a zene a lényeg, de az tökéletesen illik a GTA V-höz, és viszont. Ha szeretnétek pontosan újraalkotni a járgányt a játékban, ebben a kommentben találhattok instrukciókat hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)