Hirdetés

A Fallout sorozat sikere után a Diablóból is készülhet adaptáció?

|

A Blizzard ARPG-jét felügyelő Rod Fergusson beszélt egy lehetséges feldolgozásról.

Hirdetés

Eddig is számos videojátékos projekt formálódott a háttérben, de az élőszereplős Fallout sorozat népszerűségét látva biztosak lehetünk benne, hogy ezt követően még több fog készülni. Miközben az Amazon már be is rendelte a második évadot, amelyre a készítők sok izgalmas dolgot tartogatnak, sorra érkeznek a hírek, hogy mely videojátékos franchise-okból születhetne adaptáció.

Nemrég a Dragon Age széria egyik alkotója jelentette ki, hogy szerinte szörnyű ötlet lenne tévésorozatot faragni a BioWare fantasy-világából, ellenben a Disco Elysium feldolgozását szívesen látná. Most pedig a Blizzard részéről jött egy nyilatkozat, ami reménnyel töltheti el a Diablo-rajongókat.

Hirdetés

A Blizzard ördögi franchise-át felügyelő Rod Fergussont a Windows Central faggatta ki arról, hogy a Fallout sorozat sikere után el tudna-e képzelni egy Diablo tévésorozatot, és bár Fergusson nem jelentett be semmit hivatalosan, pozitív választ adott a kérdésre: 

"Igen, határozottan úgy gondolom, hogy működhetne. Ez az egyik dolog, ami nagyon tetszett a Diablóban, mint IP-ben, hogy nagyon is átélhető témái vannak, mint a The High Heavens kontra The Burning Hells, vagy a Jó vs. Gonosz gondolata. Szerintem ez egy olyan dolog, amit nagyon jól át lehetne ültetni valami hasonlóba. Bárcsak lenne valami konkrét, amiről most beszélhetnék veled. De hogy ötletszinten működhetne-e? Határozottan igen."

Ti megnéznétek egy Diablo adaptációt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)