Hirdetés

A Detective Pikachu főszereplője elárulta, számíthatunk-e folytatásra

|

A mozikban nagy sikert aratott a Pokémon - Pikachu, a detektív, de ez vajon elég egy második részhez is?

Hirdetés

A Detective Pikachu (Pokémon - Pikachu, a detektív ) kétségtelenül egy nem várt siker volt. A film letarolta a mozikat, és a valaha volt legtöbbet termelő videojátékos filmmé vált 2019-ben az amerikai piacon.

Ezek után sokan elkönyvelték, hogy biztosan lesz folytatás, de a valóságban nem ilyen egyszerű a helyzet. A film főszereplője, Justice Smith maga is kételkedik a második rész érkezésének esélyeiben.

Hirdetés

Smith az Inverse-nek adott interjújában egy pár mondatot elejtett az esetleges Detective Pikachu 2-ről:

"Nagyon szeretnék a részese lenni, de nem tudom, hogy összejön-e. Szerintem ideje elásni a reményeinket. Nem hiszem, hogy meg fog történni. Nagyon szeretném, mert tényleg nagy rajongója voltam."

Az első és eddigi egyetlen felvonás 433 millió dollárt termelt világszerte, amiből 144 milliót csak az amerikai mozikban hozott össze. Ez rekordnak számított annak idején, amit aztán a Sonic film megdöntött kicsivel később. Mindettől függetlenül még mindig a Warcraft mozi a legtöbbet termelt videojátékos film a maga 439 millió dolláros globális bevételi eredményével.

Ti szeretnétek látni egy Detective Pikachu folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)