Hirdetés

A Dark Souls lehet a Netflix következő nagy játékadaptációja

|

Tűkön ülve várjuk a lovag kalandjait, akinek az a hobbija, hogy legurul tetők széleiről.

Hirdetés

GiantFreakingRobot jelentése szerint készül egy animációs sorozat a FromSoftware dark fantasy akció-szerepjáték franchise-a alapján. Nem titok, hogy a Dark Souls nagyon mély lore-t kínál azoknak, akik szeretnének beleásni magukat annak világába, de a széria sosem arról volt híres, hogy komoly történetmeséléssel rendelkezne.

Ezért is meglepő sokaknak, hogy a Netflix ebbe az irányba indul. A pletyka márpedig egy olyan forrástól érkezett, amelyik korábban már megjövendölt jó néhány bejelentést.

Hirdetés

A Netflix az elmúlt években több, videojáték nyomán született sorozatot is elhozott a tévéképernyőkre, monitorokra valamint tabletek és telefonok kijelzőire (senki sem tiltja meg, hogy bélyeg méretben nézzük a tartalmakat) kisképernyőkre. A Castlevaniától a Dotán át a Blood Dragonig, mindenbe belenyúl a streamingszolgáltató, így adná magát, hogy a Dark Soulshoz is odaérjen idővel. Ettől függetlenül még részleteket nem tudunk a produkcióról, és hivatalos bejelentés híján abban sem lehetünk biztosak, hogy léteznek-e ilyen tervek a Netflixnél.

A streamingpiac vezetője egyébként eddig vegyes eredményeket ért el az adaptációkkal. Volt, ami bevált (Castlevania) és volt, ami nem (Dragon's Dogma). Szerintetek egy Dark Souls anime melyik térfélen kötne ki?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)