Hirdetés

A Cyberpunk 2077 a SEGA CD-n is menő lenne

|

Egy letűnt korszakot idéz fel ez a Cyberpunk 2077 demake, amit nagyon szeretnénk végigjátszani.

Hirdetés

A játékrajongók egy része nagyon szeret visszafelé tekinteni, aminek rengeteg nosztalgikus projektet köszönhettünk. A kedvencünk talán még mindig a Bloodborne Kart, de DisketteDetective új videója is ott van a legjobbak között.

A Cyberpunk 2077 és régi SEGA címek rajongója összedobott egy intrót, ami a CD Projekt RED legutóbbi csodáját hozza vissza egy sokkal idősebb formátumban.

Hirdetés

A demake klasszikus SEGA CD címekből ollózta össze a videó elemeit, a végén pedig egy karakterszerkesztővel köszönt, hogy összerakhassuk a saját hősünket. El kell ismerni, nagyon cuki kis projekt volt ez, amitől egyébként kedvünk is lenne elővenni a CD gyűjteményeinket.

CYBERPUNK 2077 [1993] / Sega CD / Intro / Title Screen / Character Select
byu/DisketteDetective incyberpunkgame

DisketteDetective felhasznált darabkákat a Future Cop: LAPD átvezetőiből, de egy kis Einhandert is találunk a keverékben pár kézzel gyártott elemmel kiegészítve. Az eredmény egy hangulatos ízelítő, amiből nagyon szeretnénk többet kapni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)