War Leaders: Clash of Nations

War Leaders: Clash of Nations kép

A fő szerepeket még mindig Hitler, Churchill és Sztálin játssza, a War Leaders: Clash of Nations ugyanis diplomáciai és közgazdasági döntések meghozatalára is lehetőséget ad majd, sőt, erre fektették a hangsúlyt, szóval azért van benne fantázia. A második világháború eme három ikonikus alakja mellett azonban ott van még másik négy vezető is (Roosevelt, Tojo, Mussolini, De Gaulle), akik szintén nagymértékben befolyásolták az események alakulását, és országát választva őt kell alakítani. A War Leaders teljes világtérképe, a jók kivitelezett körökre osztott gazdasági és politikai rész mellett azonban lehetőségünk van RTS-módban bekapcsolódni csatáinkba.


War Leaders: Clash of Nations - Teszt

Teszt | 2009.07.13 17:56

Egy játék, II. világháború, 7 nemzet, avagy Mussolini beájulna 2008/12 archív

War Leaders: Clash of Nations béta hamarosan

Hír | 2007.10.01 11:01

Hosszú évek megfeszített munkája érik be végleg, hamarosan béta állapotba kerülhet a War Leaders: Clash of Nations.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)