The Orb and the Oracle

The Orb and the Oracle kép

A Dungeon Lords című szerepjáték folytatása, pontosabban szólva önállóan is futtatható kiegészítője, melyben remek harcrendszerrel, pusztító varázslatokkal és sok más úton-módon zúzhatod szét ellenfeleidet, mindezt valós időben és akár barátaiddal kooperatív módban is. Mindehhez egy vadonatúj grafikus motor dukál, valamint a játékipari veterán David W. Bradley több évtizedes tapasztalata. Már csak arra lenne szükség, hogy a The Orb and the Oracle elődjétől eltérően lehetőleg hibamentesen kerüljön az üzletek polcaira. Ha ez megtörténik, akkor lesz, mivel elütnünk az időt a már bejelentett Dungeon Lords 2 megérkezéséig.


The Orb and the Oracle - Dungeon Lords új köntösben

Hír | 2008.07.03 10:27

D. W. Bradley problémái ellenére sikeres szerepjátékához kissé megkésve érkezik az első, s vélhetően az utolsó expanzió.

The Orb and the Oracle - Kiegészül a Dungeon Lords

Hír | 2008.06.26 11:21

"Egymillió légy nem tévedhet." tartja a mondás, így folytatódhat a kritikusok által a földbe taposott szerepjáték.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)