The Dark Eye: Demonicon

The Dark Eye: Demonicon kép

Alaposan megváltozott a Das Schwarze Auge univerzumban játszódó Demonicon. 2009 elején jelentette be a The Games Company kiadó és a Silver Style fejlesztőstúdió, hogy a nemzetközileg is ismert német szerepjátékos rendszer, a DSA (Das Schwarze Auge) alapján akció-szerepjátékot készít Demonicon alcímmel. A The Dark Eye: Demonicon játékról annak idején bővebben írtunk egy előzetesben, ám mára annyi változás történt a játék körül, hogy csoda lett volna, ha maga a játék változatlan marad. Először csődöt jelentett a kiadó, ami egyben a fejlesztők számára is azt jelentette, hogy vége a dalnak. Megmentőként érkezett azonban a szintén német Kalypso Media, s nem csupán a játék jogait vásárolta meg, hanem a fejlesztők egy részét átvéve új stúdiót hozott létre Noumena Games néven Berlinben.


Demonicon - a 2018/03-as GameStar teljes játéka

Hír | 2018.03.12 21:35

Márciusban ismét az akció-RPG-k kedvelői örülhetnek, ezúttal ugyanis ismét egy szerepjátékot adunk a GameStar magazin mellé, a szó legszorosabb értelmében.

The Dark Eye: Demonicon ízelítő

Hír | 2012.06.06 18:39

Ugye nem felejtkeztetek el a Kalypso Media várományos külső nézetű akció-szerepjátékáról?

Nem nyílik a Fekete Szem - csúszik a Demonicon megjelenése

Hír | 2012.03.15 17:31

Ezer lóval sem lehetne közelebb ráncigálni a következő DSA-szerepjáték premierjét.

The Dark Eye: Demonicon - Rá sem lehet ismerni

Hír | 2011.08.12 16:30

Alaposan megváltozott a Das Schwarze Auge univerzumban játszódó Demonicon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)