The Bureau: XCOM Declassified

The Bureau: XCOM Declassified kép

Az évek során többször is megváltoztatott XCOM lövölde FPS-ből átalakult TPS-sé és az Irrational Games után a Bioshock szériát jegyző 2K Marin felelt a befejezéséért. A The Bureau: XCOM Declassified 1962-ben játszódik, a hideg háború kellős közepén, és a korábbi játékokból már ismert XCOM szervezet megalakulásának eseményeit dolgozza fel. A TPS stílus ellenére elengedhetetlen lesz a taktikázás, a Rambo stílus a fejlesztők szerint is csak a gyors elhalálozást eredményezi. A küldetéseken egy ideig lineárisan mehetünk majd végig, de lesznek olyan lehetőségek is, mikor megválaszthatjuk küldetéseinket. A parancsosztogatás továbbra is működni fog a Battle Focus segítségével, katonáinkkal újfent okosan kell bánni, hiszen elhalálozásuk végleges, vissza nem fordítható. Ismételten lesz csapatszerkesztés is, de nem olyan kidolgozott módon, mint az XCOM: Enemy Unknown játékmenetében. A The Bureau: XCOM Declassified áldásában a PC, X360 és PS3 részesül.

Elolvasom a tesztet

The Bureau: XCOM Declassified - kezdőknek nem ajánlott

Hír | 2013.04.29 14:50

Az új XCOM játék nem lesz könnyebb attól, hogy nem madártávlatból intézzük az ügyeket. A lövölde is megizzaszt majd szépen.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)