Splinter Cell: Conviction

Splinter Cell: Conviction kép

Sarah Fisher autóbaleset áldozata lett, ami összetörte apja, a Third Echelon kormányügynökség legkiválóbb ügynöke szívét. Sam Fisher, a Splinter Cell sorozat hőse többé már nem lesz a régi, főleg, miután kiderül, hogy a baleset nem a véletlen műve volt. A harag teljesen elemészti, így a bosszú válik egyetlen életcéljává. A Splinter Cell: Conviction Máltán és Washingtonban játszódó eseményei során korábbi munkaadóival is kénytelen szembeszállni, de nem áll le, nem hátrál meg, nem pihen mindaddig, míg lánya gyilkosai tetemei élettelenül nem hevernek előtte. A Splinte Cell: Conviction a korábbi epizódok koncepciójától eltérve kisebb mértékben támaszkodik a lopakodásra, az árnyékok kihasználására. Bár a sunnyogó játékosok most is órákat tölthetnek az őrjáratok mozgásának megfigyelésével, azok is megtalálhatják számításukat, akik kőkemény akcióra vágynak. A fedezékrendszerrel bővített tűzharc mellett a kézitusa is komoly átalakításon esett át. A világ számos katonai alakulatánál oktatott Krav-Maga küzdőstílust alkalmazva Sam a környezetét maximálisan kihasználva veri félholtra ellenfeleit.


Splinter Cell: Conviction - A Ubisoft cáfol

Hír | 2008.05.21 11:43

A napokban megjelent egy írás, miszerint a legújabb Splinter Cell fejlesztését kénytelenek nulláról újrakezdeni.

Splinter Cell: Conviction - Vissza a tervezőasztalhoz?

Hír | 2008.05.20 12:12

Valami baj van Halász Samuval, legalábbis egyre több forrásból érkeznek az előbbi állítást alátámasztani hivatott hírek.

Szomorú hírek a UbiSofttól

Hír | 2007.11.20 20:10

A Ubisoft ma bejelentette, hogy két játéka is halasztás áldozata lett. Sajnos a Haze és a Splinter Cell Conviction sem érkezik meg időben.

Különleges kontrollerek az UbiSoft új játékaihoz

Hír | 2007.06.20 14:28

A Ubisoft idén küldi majd a boltokba az Assassin’s Creed és a Splinter Cell: Conviction játékokat, amikhez különleges kontrollerek is érkeznek majd.

Ubidays: [MOVIE] Splinter Cell: Conviction

Hír | 2007.05.24 07:15

A Ubidays 2007 első, és talán egyik leginkább megtámogatott játéka a Splinter Cell: Conviction, a lopakodós külső nézetes taktikai akciójáték ötödik része (nem számolva a kismillió alverziót, köztük a mobilos SC játékot).

Ubidays: [KéPZ] Ubisoft képhalmaz

Hír | 2007.05.23 21:40

A most zajló Ubidays 2007 rendezvénynek köszönhetően sorban bukkannak fel a képek a Ubisoft készülő játékaiból. Következzen az első adag felszínre került szépséges screenshot.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)