Need for Speed: Carbon

Need for Speed: Carbon kép

A 2006-os évre időzített új Need For Speed rész ismét az éjszakai versenyekbe enged bepillantást. A rövidebb játékmenethez komolyabb történetet csomagoltak, ám e mellett a grafikán és a játékmódokon is fejlesztettek egy keveset. A Canyon párbajok és a jól kidolgozott multiplayer lehetőségek az eddigi legjobb illegális autóverseny játékká teszik a Carbont. Itt a futamok a városokban kezdődnek és a kanyonokban érnek véget, könyörtelen harcra és utcáról-utcára történő meghódításra sarkallva a játékost.


[MOVIE] NFS Carbon - Emmanuelle, te édes

Hír | 2006.09.13 12:30

Új videót adott ki az Electronic Arts a Need for Speed sorozat idei részéről, a Carbonról. Ezúttal az új cicababát csodálhatjuk meg.

EA - NFS CARBON @ GC

Hír | 2006.08.22 18:45

ZeroCool és Gyu közelebbről meglesték az Electronic Arts standját, amely nem mellesleg az idei esztendőben is a legnagyobbnak tűnik. Bár a show még meg sem kezdődött, a Need for Speed: Carbon X360-as verzióját már most élőben lehetett nyomkodni. Minden bizonnyal a Crysis is képviselteti majd magát - egyelőre screenshot díszelgett az óriáskivetítőn, de várhatóan egy játszható verziót is bemutatnak majd. Érdemes egy pillantást vetni az alábbi videóra:

[KéPZ] Need for Speed: Carbon

Hír | 2006.08.18 16:25

Megérkezett mai Need for Speed: Carbon képadagunk is Lord_Spider jóvoltából. Túl sok újdonságot nem mutatnak az eddigiekhez képest, de most legalább már a menü egy részét is megcsodálhatjuk. A többit majd kommentben kitárgyaljátok :)

[KéPZ] Need for Speed: Carbon

Hír | 2006.08.17 21:53

Néhány újabb képecske tündököl mostantól a galériánkban, amelyek egytől egyig a Need for Speed: Carbon című novemberben megjelenő autóversenyzős játékot mutatják. Én egy kicsit sajnálom, hogy csak éjszaka nyomulhatunk, bár ebből is biztosan jó hangulatot varázsolnak majd a fejlesztők. Thanks Lord_Spider!

[KéPZ] Need For Speed: Carbon

Hír | 2006.08.16 18:07

Öt új kép érkezett a Need For Speed: Carbonból. Az Electronic Arts legsikeresebb autóversenyzős játéksorozatának új része november elején jelenik meg konzolokra és PC-re is. Megcsodálhatunk egy-két új verdát, amiről eddig néhányunk nem is hitte, hogy ilyen stílusú játékban szerepelhetnek. Kellemes lesz...

Trendi cuccok az NFS: Carbonban

Hír | 2006.08.02 16:25

Az EA egy igen érdekes megállapodást kötött a 55DSL márkával. Utóbbi divatos utcai ruháiról híres, így igen, exlkuzív ruhákat kapnak majd a Need for Speed: Carbon karakterei. Elsősorban a direkt a játék számára készített exlkuzív 55DSL ruhákat viselik majd a szereplők, de a Zurka és 55 Vagabonds téli kollekciókból is széles körben találkozhatunk majd divatos cuccokkal. Bizonyíték itt.

[MOVIE] NFS Carbon - és itt a bizonyíték!

Hír | 2006.05.10 02:07

Nagyon rövid, keveset mutat, de hitelesít. Egy nagyon rövid PlayStation 3 montázst zsebeltünk be, amely többek között felvillantja a Need For Speed Carbon logóját is egy füstbe burkolózó autóval egyetemben. Amiből kicsit többet mutatnak, az a Medal of Honor: Airborne. Ő sem lesz ronda :) A videóban van még Madden NFL 07, NBA Live 07 és Tiger Woods PGA Tour 07 is...

Need For Speed Carbon - Megvan az új NFS címe!

Hír | 2006.05.10 01:48

Kedves olvasónk, kubabara hívta fel a figyelmünket arra, hogy a GameSpot rátalált a következő Need For Speed rész címére: Need For Speed Carbon, s egyelőre úgy tűnik, PlayStation 3 exkluzív lesz - de nem sokáig. Reméljük...

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)