Fable Legends

Fable Legends kép

A Fable Legends a Fable széria Xbox One exkluzív mellékszálaként mutatkozott be a világnak, a fejlesztésért pedig a Fable játékok mestere, a Lionhead Studios felelt. Az Unreal Engine 4 hajtotta Fable Legends középpontjában négy hős (egy zsivány, egy harcos, egy mágus és egy íjász) és egy gonosz áll, akiket a játékosok online, lokális multiban vagy épp szólóban is irányíthatnak és hiányos csapat esetében az MI helyettesíti az emberi jelenlétet. A gonosz karakter viszont egészen más élményt ígér, mint a többi karakter, hiszen a SmartGlass támogatással egy tower defense játékmenet keretében szállhatunk szembe a hősökkel. Tartalomból tehát nincs hiány és az alapötlet is megér egy misét.


Fable Legends - akár tíz évig is velünk lehet

Hír | 2013.09.14 12:04

Hosszú távú befektetésnek számít majd az Xbox One-exkluzív Fable Legends megvásárlása, ha minden a Lionhead tervei szerint alakul.

Gamescom 2013 - bejelentették a Fable Legends-et

Hír | 2013.08.20 11:40

A Microsoft zárt konferenciájáról érkezett a gyorshír: bejelentették a Fable Legends-et.

Fable Legends - ez vajon mi lesz?

Hír | 2013.08.19 08:00

Két új domain nevet jegyzett be a Microsoft, amely egy kicsit megpörgeti az agyunkat így korán reggel. Ráadásul hamarosan itt a gamescom, ahol új bejelentéseket is ígérnek, de talán korai örülni még.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)