Driver: San Francisco

Driver: San Francisco kép

A Ubisoft még 2006-ban vásárolta meg a Driver sorozat licencét az Atari-tól, de a rajongóknak egészen a 2010-es E3 kiállításig kellett várniuk az új epizód hivatalos bejelentésére. A Driver: San Francisco című alkotásra nem kisebb feladat hárul, mint hogy a nem túl jól sikerült Driver 3 után helyreállítsa a játék megtépázott renomáját. A korábbi részekkel ellentétben ezúttal kizárólag az autók körül forog a világ, ám továbbra sem egy hagyományos autóversennyel van dolgunk, hanem pörgős, akciódús autós üldözések során Charles Jericho maffiavezért kell elfognunk, romokba döntve ezzel Kalifornia ékkövét, San Francisco-t. A Driver: San Francisco a Driver 3 történetét viszi tovább, de mivel a Jericho által okozott súlyos baleset folytán hősünk, John Tanner nyomozó kómába került, a hatalmas üldözések az ő gondolataiban fognak lejátszódni, így a valószerűtlen mutatványokra is lesz hihető magyarázat. Az érdekes alaphelyzetnek köszönhetjük a "Shift-módszert", amivel akár egy vad üldözés kellős közepén is kiválaszthatunk egy jobb helyzetben lévő kocsit, melynek gombnyomásra a volánja mögé ülhetünk. Ígéretesen hangzik, hogy a módszer a fejlett multiplayer módban is szerepet kap majd. A játékban 120 licencelt járgányt vezethetünk, köztük olyan klasszikus fenevadakat, mint a Dodge Monaco (1974), a DeLorean (1981) vagy a legendás Dodge Charger (1969), de természetesen a modern szupersportkocsik is képviseltetik magukat a Bugatti-tól a Pagani Zonda-ig. A Driver: San Francisco 2010 végén landolhat PC, PS3, Xbox 360, Wii és Mac platformokon.


Driver: San Francisco megjelenés

Hír | 2011.04.19 16:14

A Ubisoft bejelentette, mikor érkezik a következő Driver játék.

Driver: San Francisco - az időgéppel is száguldozhatunk

Hír | 2010.08.03 18:16

Szép render képeken mutatkoznak be a Driver: San Francisco főbb autói, köztük egy igazi különlegesség.

Driver: San Francisco - persze, hogy lesz DLC és Facebook

Hír | 2010.07.10 18:30

Az új Driver fejlesztőinek „határozott DLC terveik“ vannak. Facebook, Twitter és YouTube integráció is várható.

Driver: San Francisco - PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Macre.

Hír | 2010.06.15 07:39

Egy ideje már tudtuk, hogy szép sárga autóval lesz új Driver.

Driver E3 teaser

Hír | 2010.06.08 15:05

Egyelőre magáról a játékról semmit sem tudni...

Driver - Itt az első trailer

Hír | 2010.06.07 20:53

Megérkezett az első trailer a hamarosan újjáéledő Driver játékról.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)