Demon's Souls Remake

Demon's Souls Remake kép

A Souls játékok ősatyját és egyben a From Software kultikus akció-szerepjátékát, a Demon's Souls-t teljesen az alapjaitól építette újra a remake-ekben igencsak tapasztalt fejlesztőcsapat, a Bluepoint Games (Shadow of the Colossus, Uncharted: The Nathan Drake Collection), ennek köszönhetően a Demon's Souls Remake lenyűgöző látványvilággal, részletgazdag környezettel és modernizált játékmenettel ejti le az állakat. A keményvonalas rajongóknak szóló játékmenet kihívásai mellett nem elhanyagolható az izgalmas háttértörténet sem: Allant, Boletaria utolsó királya fáradhatatlanul küzdött hatalma kiterjesztéséért, ám nagyravágyása végül hatalmas pusztulásba döntötte országát. Birodalmának fejlődését és jólétét egy holt lelkek erejét magába gyűjtő, varázserejű ereklye, a hegyekben elrejtett Nexus segítette, ám ezzel felébresztette öröknek hitt álmából Old One démonát. Ez a rég elfeledett gonosz kegyetlen haragjában örök sötétséget borított Boletaria földjére, az ország népét pedig rettenetes démonok hordájával sújtotta, akik elragadták az emberek lelkét. Boletaria pusztulásának hírére idegen birodalmak számtalan hőse sereglett össze, hogy a királyságot megszabadítsa a gonosztól, mi is egy vagyunk közülük.

Elolvasom a tesztet

Készül a Demon's Souls remake?

Hír | 2019.10.08 19:20

Az mindenesetre biztos, hogy a Bluepoint Games egy újabb remake-en dolgozik.

Újabb ESRB jelölést kapott a Demon's Souls

Hír | 2018.03.13 12:38

Valami fura történik a Dark Souls előde körül. A többjátékos szervereket lelőtték, most viszont az ESRB jelölésével kavarnak.

PlayStation 4-re érkezhet a Demon's Souls?

Hír | 2015.11.30 12:54

Bár a Demon's Souls óta sokat változtak a From Software akció-RPG-i, nem kizárt, hogy a japán stúdió felújítja a PlayStation 3-as, bizonyos körökben klasszikusnak számító játékát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)