Crysis 3

Crysis 3 kép

A Crysis, és Crysis 2 hatalmas sikerét meglovagolva a frankfurti székhelyű Crytek stúdió nem sokat habozott a széria 3. részének, a Crysis 3-nak a bejelentésével. A gépgyilkos grafikájú FPS sorozat legújabb része is elődjei jól ismert nanosuitos, növények közt lövöldözős, fotorealisztikus grafikájú alapját viszi tovább, ezúttal is az enyhén rossz állapotban levő New York-i helyszínen. A történet ott folytatódik, ahol az előző rész véget ért; főhősünk, Prophet, 24 év után visszatér New York Citybe, hogy egy egész várost beborító, hatalmas Nanodome látványa fogadja, melyet a korrupt Cell Corporation vont a város fölé. Ez alatt a Nanodrome alatt a növényzet a várost egy komplett esőerdővé változtatta, hatalmas fákkal, életveszélyes mocsarakkal, és robajló folyókkal. Prophet egy bosszú-küldetésre indul, mely célja a Cell Corporation igazi, világuralmi terveinek leleplezése. A játékmenet tovább bővül az előző részekhez képest, új fegyvereket is használhatunk (többek között egy professzionális katonai íjat), valamint bekerül a multiplayerbe egy 16 fős "Hunter" mód, melyben a láthatatlan Vadászok kicsiny csapatának kell levadászni a Cell katonák jóval nagyobb csoportját. A grafikáról pedig annyit, hogy a fejlesztők szerint a mostani csúcs PC-k is meg fognak izzadni. Várható megjelenés 2013 februárja.


A Crysis 3 hét csodája - 1. rész: fegyverek

Hír | 2012.12.15 18:48

Látványos videósorozatot indított útjára a Crytek annak érdekében, hogy megismerjük a Crysis sorozat harmadik részének minden apró részletét.

Crysis 3 - ideje naptárat ragadni!

Hír | 2012.12.07 10:30

Mindenki ragadja meg a hozzá legközelebb eső naptárnak látszó eszközt, és vésse bele mélyen a Crysis 3 pontos megjelenési dátumát.

Online videó sorozat készül a Crysis 3-hoz

Hír | 2012.12.06 13:02

Az Electronic Arts és a Crytek bejelentették, hogy Albert Huges filmkészítő közreműködésével egy online videó sorozatot készítenek „The 7 Wonders of Crysis 3” címmel, melyet a Crysis soron következő epizódja inspirált.

Crysis 3 - Veszünk új gépet miatta?

Hír | 2012.12.03 09:03

Nem biztos, hogy jó ötlet a szilveszteri buliba feccölni a karácsonyi extra zsebpénzt.

Crysis 3 - Mozgásban a campaign

Hír | 2012.11.15 09:03

Lassan végéhez érkezik a Crysis trilógia is, bár kétlem, hogy a franchise végleg lepihenne.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)