Cities: Skylines

Cities: Skylines kép

A Cities: Skylines a SimCity legnagyobb kihívója a városépítős szimulátor piacon. A Skylines egyjátékos élménye mindent tartalmaz, ami egy városépítős programtól elvárható. A játékos egy kisebb földterülettel kezd, amihez tartozik egy bekötő út, és ezt kell terjeszkedéssel, infrastruktúra kiépítésével és benépesítéssel felvirágoztatnia, miközben - hasonlóan a SimCityhez - minden összefügg mindennel és kiemelten oda kell figyelni a lakosok elégedettségére, valamint a bevételeinkre és kiadásainkra is. A játékot egy rendkívül élénk közösség támogatja, ezáltal rengeteg mod és közösségi tartalom érhető el hozzá.


Cities: Skylines - alagutakkal érkezik az eddigi legnagyobb frissítés

Hír | 2015.04.19 17:08

A fejlesztők szerint elég sokat kell várnunk a Cities: Skylines következő frissítésére, viszont ennek nem más az oka, mint hogy az eddigi legtöbb újdonságot préselik bele a patchbe.

Cities: Skylines - a városépítés magyarul

Hír | 2015.04.16 14:39

Ha valakit esetleg csak a magyar nyelv hiánya tartott vissza a SimCity nagy riválisának kipróbálásától, az fellélegezhet, ugyanis elkészült a fordítás.

Cities: Skylines - már több, mint egymillióan építik a városokat

Hír | 2015.04.15 14:03

Továbbra is szárnyal a Cities: Skylines, a Colossal Order városépítős játéka nemrég átlépte az egymillió eladott példányt.

Cities: Skylines - ebben a játékban bármit meg lehet tenni?

Hír | 2015.04.07 15:08

Ha összeadjuk a Cities: Skylines moddolhatóságát és a rajongók kreativitását, úgy tűnik, szinte bármilyen játékká át lehet alakítani a városépítő stratégiát.

Cities: Skylines - megépült San Francisco

Hír | 2015.04.04 21:23

A Cities: Skylines modok nélkül is lehet csodálatos, főleg ha valaki rászánja magát, hogy egy teljes várost átültessen a virtuális világba.

Cities: Skylines - így lesz belőle multiplayer FPS

Hír | 2015.03.31 20:26

Az, hogy a Cities: Skylines a megjelenés utáni napokban már belső nézetből is játszható volt, nyilván nem elég - készül az FPS multiplayer mod.

Cities: Skylines - Batman, John McClane, és Teal'c is otthon érzi magát

Hír | 2015.03.28 08:11

A Drágán add az életedből ismert (bár a valóságban is létező) helyszín mellett ha akarjuk, akár a Batman-történetek egyik ikonikus épülete, vagy a Csillagkapu is lehet városunk éke a Cities: Skylines-ban.

Cities: Skylines - lehet benne repülőt vezetni

Hír | 2015.03.26 08:55

Hát persze, hogy lehet. A modderek közösségének egy tagja vezethető repülőt rakott a Cities: Skylinesba, amit most ti is letölthettek.

Cities:Skylines - a Simcity egyik fejlesztője készít modokat

Hír | 2015.03.16 19:51

Úgy látszik, tényleg sok mindenkinek megmozgatja a fantáziáját a Colossal Order játéka, még egy hajdani Maxis alkalmazott is nekilátott saját épületeit elkészíteni.

Cities: Skylines - rengeteg a kalóz, de a fejlesztők nem aggódnak

Hír | 2015.03.16 08:59

Nagyon megugrott a Cities: Skylines-t illegálisan letöltő játékosok száma, de a Paradoxnak megvan a fegyvere a kalózok ellen.

Cities: Skylines - negyedmillió fogyott egy nap alatt

Hír | 2015.03.13 16:31

A Colossal Order játéka, a Cities: Skylines hihetetlen startot produkált, 24 óra alatt rengetegen választoták napaink legjobb városépítős játékát.

Cities: Skylines - így sétálhatsz az utcán (videó)

Hír | 2015.03.12 13:02

Még két napja sem játszható a városépítős szimulátorok új királya, a Cities: Skylines, de máris jött hozzá egy rakat mod, ami még jobbá teszi.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)