Anarchy Reigns

Anarchy Reigns kép

Az Anarchy Reigns egy akció beat 'em up, melyet a Platinum Games készített és a Sega adott ki japánban. Bejelentések szerint, Európába és Amerikába, idén januárban érkezik meg. A játék lényege, hogy a játékosok több karakter közül választhatnak, melyeknek megvannak a maguk mozdulatai és látványosabbnál-látványosabb módon le kell győzniük ellenfeleiket. Az Anarchy Reigns rendelkezik multi móddal is, amiben több játékmódban is kipróbálhatják magukat a harcolni vágyók. Ezen módok között van az újnak mondható Battle Royale, ám a klasszikusok sem maradtak ki, mint például a Death Match, Capture the Flag, vagy a Survival mód. A játék tehát hozzánk, idén januárban érkezik Xboxra és PS3-ra.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)