Hirdetés

Több mint 11 ezer forintot spórolsz, ha behúzod most ingyen ezt a Warhammer 40,000-es játékot

|

A Warhammer Skulls ünnep alkalmából három áruházban is ingyen csaphatsz le a Games Workshop licence alapján készült alkotásra.

Hirdetés

Tegnap lezajlott a Warhammer-rajongók szívének legkedvesebb, évente megrendezett videojátékos esemény, a Games Workshop által életre hívott világokat nagyszabású vásárokkal és izgalmas bejelentésekkel ünneplő Warhammer Skulls. Ahogy korábban, úgy most is benne volt a levegőben, hogy valamelyik kiadó meglep minket ajándékként egy átmenetileg ingyenesen megszerezhető játékkal, és szerencsére ezúttal sem kellett csalódnunk.

Idén a wargame-ekre és stratégiai játékokra specializálódott Slitherine érzett ellenállhatatlan vágyat az adakozásra és nullázta le a Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War árát. Május 30-áig van időnk cselekedni, és csak rajtunk áll, hogy a Steam, az Epic Games Store vagy a GOG kínálta lehetőséggel élünk, esetleg mindhárommal, elvégre a fiókhoz adás folyamata pár kattintás csupán.

Hirdetés

A Proxy Studios 2018-ban megjelent, az évek során kisebb-nagyobb kiegészítőkkel bővített alkotása az úgynevezett 4X-es játékok műfajának képviselője, tehát komótosabb tempót és alaposan megfontolt lépéseket engedélyező, körökre osztott játékmenet mellett vezethetjük győzelemre alapjátékban választható négy frakció (a Birodalmi Gárda, az űrgárdisták, az orkok vagy a necronok) valamelyikét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)