Hirdetés

Most nem derült ki, hogy mi lesz az Epic Games jövő heti ingyen játéka, ez pedig sok jót ígérhet

|

Néhány nap múlva beindul majd a MEGA Sale, ami leárazásokkal, kuponokkal és persze felső polcos, ingyen játékokkal kecsegtet.

Hirdetés

Ha rendszeresen ránéztek az Epic Games ingyenes ajánlataira, akkor feltűnhetett, hogy a jövő heti felhozatalt titokban tartják. Egyelőre csak a kiadó logóját láthatjuk a Free Games részlegen, és nem véletlenül: néhány napon beül indul a MEGA Sale, és azzal együtt komoly ajándékokra is számíthatunk.

A korábbi MEGA Sale-eken olyan címeket kaptunk ingyen, mint a Grand Theft Auto V, a Borderlands 3 vagy a BioShock: The Collection. Ezek után nagy a játékostábornak nagy elvárásai lesznek.

Ami a MEGA Sale többi finomságát illeti, biztosan számíthatunk majd méretes akciókra. Listánk még nincs, de már csak jövő hét csütörtökig kell várni, hogy kiderüljön, milyen akciók várnak majd minket a nevében is méretes leárazások keretében.

Hirdetés

Az ilyen alkalmakon az Epic Games egy szabadon felhasználható 25 vagy 33 százalékos kupont is fel szokott ajánlani, amit elhasználhatunk majd például olyan megjelenésekre, mint a Hades II.

Akármi is vár ránk, egyelőre szabadon és ingyen beszerezhető a Circus Electrique és Firestone tárgyak is zsebelhetőek a következő napokban. Ezek május 16-ig lesznek ingyenesek, ami után leleplezik majd a MEGA Sale első ajándékát, és beindul a vásár. Addig már ne nagyon költsetek pénzt kajára se, kelleni fog.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)