Hirdetés

Most ingyen lecsaphattok egy bossharcokkal teli játékra

|

Érdemes egy picit sietni, ha díjmentesen szeretnétek a Steam-gyűjteményetekbe pakolni a Titan Souls című alkotást.

Hirdetés

Legyen szó kicsi vagy épp grandiózus alkotásról, annak a legtöbb játékos valószínűleg örül, ha teljesen ingyen bővítgetheti gyűjteményét, és szerencsére elég gyakori, hogy ajándékokkal szórnak meg minket a fejlesztők. Ezúttal egy olyan játék árát nullázták le ideiglenesen, ami alapvetően indie címnek tekinthető, azonban egészen jó értékeléseket kapott, és játékmenetével akár sok új felhasználót beszippanthat.

Hirdetés

A szóban forgó kaland a 2015-ös Titan Souls, amit az Acid Nerve fejlesztett és a Devolver Digital dobott piacra. A 2D-s játékban egy olyan hős felett vehetjük át az irányítást, akinek egyetlen nyílvesszővel felfegyverkezve kell szembeszállnia nem éppen barátságos szörnyetegekkel, egészen pontosan titánokkal. A bossokkal való összecsapások során ki kell találnunk, hogyan is győzedelmeskedhetnünk, és bizony elég okosan kell bánnunk azzal az egy nyílvesszőnkkel.

Ráadásul picit fűszerezi a dolgokat az, hogy karakterünk már egyetlen találat után fűbe harap, ugyanakkor arra is lehetőségünk van, hogy egy lövéssel intézzünk el egy-egy titánt. Ha kipróbálnátok ezt a különleges kalandot, akkor irány a játék Steam-oldala! Magyar idő szerint június 14-én, este 7 órakor ér véget a 100%-os leárazás, szóval azért nem érdemes sokat késlekedni az ajándék bezsebelésével.

Ha pedig megtetszett az Acid Nerve korábbi játéka, akkor érdemes lehet majd ránézni a srácok nyáron debütáló, Death's Door című játékára is, ami szintén felkerült már a Steamre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)