Hirdetés

Most egy elég friss játékot szerezhetsz meg ingyen, de jobb, ha sietsz

|

Leárazások mellett ajándék játékokkal is meglepi látogatóit a GOG.

Hirdetés

Még távolról sincs vége a GOG (a CD Projekt eredetileg régi klasszikusok feltámasztása céljából létrehozott piactere) nyári vásárának, minek keretében olyan kiválóságokat lehet megcsípni kedvezményes áron, mint a Horizon Zero Dawn Complete Edition (26,70 dollár), a Wolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe Edition (12,82 dollár), a Fallout New Vegas Ultimate Edition (8,54 dollár), a Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith Lords (3,06 dollár) és így tovább. Napestig folytathatnánk a felsorolást, de inkább nézd meg magadnak a kínálatot.

És ha már arra jársz, húzd be a The Brotherhood legutóbbi alkotását, a 2020 elején megjelent Beautiful Desolation című kalandjátékot. Egyébként ennek az indie formációnak köszönhetjük a Stasist és spin-offját, a Cayne-t.

Hirdetés

Az izometrikus nézetet, és retró hatást keltő, előre renderelt 2D-s háttereket alkalmazó Beautiful Desolation távoli, posztapokaliptikus jövőbe helyezett világát Afrika ihlette. Itt kell a főhőst, Markot irányítva megtalálnunk fivérét Dont, miközben barátokra és ellenségekre teszünk szert, fejtörőket oldunk meg, és olykor bizony az életünkért is harcolnunk kell.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játékot a szokott módon tudod hozzáadni kollekciódhoz: kattints a fenti linkre, utána nyomd meg a "Go to giveaway" gombot. Ha ez megtörtént, görgess lejjebb, majd bökj a "Yes, and claim the game" gombra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)