Hirdetés

Majdnem 43 ezer forint értékben ad ajándékot az Epic Games Store a jövő héten

|

Egy alig kétéves alkotás mellett egy meglehetősen drága, exkluzív tartalmi csomagot is ingyen lehet majd megszerezni.

Hirdetés

Belépett az utolsó hetébe az Epic Games Store nagyszabású nyári vására, a Mega Sale, melynek keretében az áruház üzemeltetői egy hónapon át következetesen a magasabban elhelyezkedő polcokról választottak ajándékot a betévedő vagy tudatosan érkező játékosoknak. Aki figyelt - mi mindig szóltunk, olyan alkotásokat adhatott hozzá ingyen a kollekciójához, mint a Dragon Age: Inquisition, a Farming Simulator 22 és a Chivalry 2.

A Watch Dogs: Legion végül kacsának bizonyult, ám jövő csütörtökig még szabad prédának számít az XCOM- és Marvel-rajongókat célzó Marvel's Midnight Suns. Aztán pedig szokás szerint jön a váltás, amiről, visszatérve a régi kerékvágásba, már most lehullott a lepel.

Hirdetés

Ezúttal egyetlen címre készülhettek, nevezetesen a 34BigThings és a Saber Interactive 2022-ben megjelent futurisztikus versenyjátékára. A Redout 2-t olyan klasszikusok ihlették, mint az F-Zero, a POD, a Rollcage és a WipEout, ami azt jelenti, hogy aki letölti, nyaktörő tempóban zajló futamokban vehet részt különböző, antigravitációs technológiával működő járgányokat vezetve. Pillanatnyilag 7130 forintért vesztegetik az Epic Games Store-on, de ha június 13-áig türtőztetitek magatokat, akkor egy árva petákot sem kell fizetnetek érte, teljesen ingyen landol majd a kosaratokban.

Ahol egyébként helyet szoríthattok egy másik ajándéknak is, mivel az EGS átmenetileg ingyen bocsátja a rendelkezésetekre a leírás szerint több mint 100 dollárt (kb. 35 800 forintot) érő, Epic-exkluzív Duke Ravengard's Champions of Renown Packet a free-to-play Idle Champions of the Forgotten Realmshez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)