Hirdetés

Tenisz és cyberpunk kalandok várják az Xbox Free Play Days résztvevőit

|

Akármelyiket is választanátok az ingyenes kínálatból, mindkettő próbára fogja tenni a csuklóitokat.

Hirdetés

A Microsoft ezen a héten is folytatja szép hagyományát, aminek részeként ingyenesen elérhetővé tesz egy csokorra való játékot. A Game Pass Core és Game Pass Ultimate csomagok előfizetői extra költségek nélkül élvezhetnek néhány mókás megjelenést, ezúttal a TopSpin 2K25 és a The Ascent kerültek a kosárba.

Ha esetleg a címéből nem derülne ki egyértelműen, az előbbi egy leginkább teniszkedvelőknek szánt sportjáték, amiben bejárhattok egy teljes profi pályafutást, míg az utóbbi egy cyberpunk lövölde, amit akár a haverokkal is pörgethettek az opcionális kooperatív módnak köszönhetően.

Hirdetés

Mindkét megjelenést játszhatjátok akár már most is egészen hétfő reggelig. A Free Play Days végeztével a rendszer lezárja a hozzáférést, amit csak úgy oldhattok fel, ha megvásároljátok az adott cím teljes verzióját. A hétvégi alkalom alatt mindkettőt akciósan szerezhetitek be:

A mentéseitek és egyéb elért eredményeitek megmaradnak az ingyenes időszak után is, így ha megvennétek valamelyiket, akkor ott folytathatjátok majd kalandjaitokat, ahol abbahagytátok azokat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)