Hirdetés

Közel 20 ezer forintot spórolhatsz, ha letöltöd az Epic Games ingyen játékait

|

Érdemes rászánni 5 percet a két e heti Epic Games Store-os ajándék behúzására.

Hirdetés

Nagyon közel van már a Dead Island 2 megjelenése, és nehéz azt gondolni, hogy nem emiatt tette épp a múlt héten ingyenessé az Epic Games Store a nagy riválist, a Dying Lightot. Akárhogy is, a zombis játékok kedvelői jól jártak, ezen a héten pedig a középkori kaszabolás és a dinók iránt nyitott játékosok örülhetnek.

A hét első ingyenes játéka a Mordhau, egy a középkorban játszódó, többé-kevésbé valósághű multis kaszabolós játék, amiben kisebb összecsapásokban és 80 fős csatákban is részt vehetünk. Játszhatunk belső és külső nézetből, gyakorolhatunk gépi ellenfelek ellen, megpróbálhatjuk megtalálni saját stílusunkat, amivel aztán diadalmaskodhatunk a vérrel és végtagokkal borított harctereken.

Hirdetés

A Second Extinction műfaja is hasonló, ám ez egy korai hozzáférésben elérhető FPS, amiben a dinók lemészárlásával kell visszaszereznünk az uralmat a Föld felett. Bár egyedül is játszható, a fejlesztők azt javasolják, álljunk össze barátainkkal.

Mindkettőt jövő csütörtök 17:00-ig tölthetitek le az Epic Games Store-ból, a fenti linkeken a GET gombra kattintva, majd bejelentkezés után a Place Orderrel véglegesítve a folyamatot.

A jövő hétre megint két játék, a Beyond Blue és a Never Alone jut majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)