Hirdetés

Két szórakoztató játékot ad ingyen jövő héten az Epic Games Store

|

Az egyik megnevettet, a másikban pedig mesterien kell blöffölnöd.

Hirdetés

Az Epic Games folytatja az ajándékozást a felhasználók legnagyobb örömére: most éppen egy történetközpontú kalandjátékkal, az óceán mélyére kalauzoló Beyond Blue-val, valamint egy csodás kalanddal, a Never Alone-nal gyarapíthatjuk a gyűjteményünket - utóbbiban egy alaszkai őslakossal és rókájával fedezhetünk fel különféle tájakat, akár kooperatívan is. 

Az említett címekre április 27-ig csaphattok le, de a vállalat már azt is elárulta, hogy a következő alkalommal melyik két videojátékot fogja átmenetileg ingyenessé tenni. Nem fogunk rosszul járni.

Hirdetés

Az egyik egy humorral alaposan nyakon öntött, űrbéli túlélőjáték, amelyben egy olyan űrhajóst irányíthatunk, aki éppen a nagyapja hamvait viszi egy galaktikus temetésre, amikor hirtelen beüt a krach és az űrben ragad, gyűjtögetéssel és fejlesztgetéssel nekünk kell kitalálni, hogyan jutunk ki ebből a szorult helyzetből.

A 2021-ben megjelent Breathedge megítélése a Steam népének összesített értékelése alapján nagyon pozitív, szóval érdemes lesz begyűjteni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A második ajándék játék pedig a 2020-ban piacra dobott Poker Club lesz, amelyben egy profi pókerjátékos bőrébe bújva mutathatjuk meg az asztalnál ülőknek, hogy ki mire vagyunk képesek. Több mint 10 Texas Hold'em játékmód gondoskodik arról, hogy ne unatkozzunk. 

Mindkét játékot április 27. és május 4. között zsákolhatjátok majd be az Epic Games Store-on. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)