Hirdetés

Két nagyon izgalmas játékot ad ingyen az Epic Games Store

|

A Warhammer világa iránt érdeklődők és Az Ezeregyéjszaka meséinek témáját kedvelők is kapnak most valamit.

Hirdetés

Megértjük, ha az elmúlt egy hétben ingyen kínált démonos flipper nem nyerte el annyira a tetszéseteket, de semmi gond - egyébként is olyan tempóban tolja a játékokat az Epic Games Store, hogy szinte lehetetlen mindegyikre elég időt szakítani. Ezen a héten ráadásul két ajándékra csaphatunk le.

Az egyik, valamivel kevésbé izgalmas az Uppercut Games FPS-e, a City of Brass, melynek látványvilágához Az Ezeregyéjszaka meséi adott ihletet. A BioShockon is dolgozó fejlesztők által megálmodott rougelike akció-kalandjátékban szaladozhatunk, kaszabolhatunk, dzsinnekkel üzletelnünk,  és mindig más kihívás vár ránk a procedurálisan generált pályákon.

Hirdetés

A másik ajándék már jóval érdekfeszítőbb: ez a Total War: Warhammer, a Creative Assembly legendás sorozatának első olyan része, ami nem egy történelmi korszakot dolgoz el, hanem a Warhammer fantasy univerzumába invitál minket. Komoly stratégia, melyben mindenféle lényeket vezethetünk csatába mindenféle más, sokszor rondább lények ellen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindkét játékot a linkre, majd a GET gombra kattintva szerezhetitek meg, vagy rájuk kereshettek az Epic Games Store kliensében.

A jövő héten ismét két játékot kapunk: jön a Rogue Legacy, valamint a The Vanishing of Ethan Carter. Mindkettő kiváló a maga nemében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)