Hirdetés

Két játékot ad most ingyen az Epic Games Store, az egyik multiplayer FPS

|

Egy megnyugtató explorációs játékban vezethetjük le mindazt a feszültséget, ami a másik ajándék miatt gyülemlik fel bennünk.

Hirdetés

Ha az elmúlt hét napban nem adtátok könyvtáratokhoz a Pikunikut, akkor már hiába is keresnétek az Epic Games Store ingyenes játékai között, ugyanis a naptárra nézve láthatjátok, már csütörtök van, sőt elütötte az óra a délután ötöt is, ennélfogva cserélődött a kínálat. Ahogy azt 168 órával korábban beharangozta a piactér üzemeltetője, két játékkal bővíthetitek egyre gyarapodó gyűjteményeteket.

Hirdetés

Az első mindjárt a Journey nyomdokaiban járó (pontosabban úszó) Abzû. A sumér mitológiából és a számos hitvilágban megtalálható kozmikus óceán mítoszából merítő alkotást a szemnek kellemes látványvilág jellemzi, mely fantasztikus zenéjével együtt nyugtatólag hat megtépázott idegeinkre néhány órás időtartama alatt.

Egészen más természetű viszont a Rising Storm 2: Vietnam, melynek címe kíméletlenül lelövi a poént, miszerint az Indokínai-félszigeten kirobbant háborúban vehetünk részt az északi vietkongok vagy a velük szemben álló déliek és amerikai szövetségeseik oldalán. A 64 főt megmozgató ütközetekben csakis az összehangolt csapatmunka vezethet eredményre.

Szokás szerint egy teljes héten át él az ajánlat, ennyi időtök van arra, hogy behúzzátok az ajándék játékokat, mert jövő csütörtökön érkezik a váltás az Amnesia: A Machine for Pigs, valamint a Kingdom: News Lands képében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)