Hirdetés

Júniusban különleges játékokat ad ingyen a Microsoft

|

Ismét két játékot kap, aki előfizet az Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate csomagok valamelyikére.

Hirdetés

Már több mint fél éve, hogy egyik pillanatról a másikra megfelezte a Microsoft az előfizetőknek járó ajándékok számát. Döntésüket technikai okokkal indokolták a redmondiak, állításuk szerint nemes egyszerűséggel kifogytak az ingyen odaadható, Xbox 360-ra és klasszikus Xboxra megjelent játékokból.

2023 októbere óta tehát egy-egy kivételes alkalmat leszámítva havonta mindössze két, Xbox One-on és Xbox Series konzolokon elérhető játékkal gyarapíthatja gyűjteményét, aki Xbox Live Gold- vagy Xbox Game Pass Ultimate-tagsággal rendelkezik.

Hirdetés

Júniusra narratívában erős alkotások jutottak. A hónap első napjától az utolsóig letölthető Adios egy kansasi sertéstenyésztő szerepét osztja ránk, akinek már belecsömörlött abba, hogy a maffia áldozatait zabáltassa fel disznaival. A főszereplő szándékával tisztában van barátja, a mafia bérgyilkosa is, aki igyekszik rávenni őt, hogy gondolja meg magát, hiszen jól tudja, hogy milyen sors vár arra, aki nemet merészel mondani.

Ennél is különlegesebb a június 16. és július 15. között elérhető The Vale: Shadow of the Crown, amit akár csukott szemmel is játszhatunk, mert e nem mindennapi alkotás kizárólag a hallásunkra és a kontroller rezgéseire támaszkodva regél egy fantasy kalandot. Izgalmas lesz úgy harcolni, hogy nem látjuk, csak halljuk az ellenfelünket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)