Hirdetés

Ingyenes a Splinter Cell, és megnézhetjük, milyen lesz a remake-je

|

Huszadik évfordulóját ünnepli a Splinter Cell sorozat, a Ubisoft is készült a jeles alkalomra.

Hirdetés

Hirtelen nehéz eldönteni, mi a furcsább: az, hogy 20 évvel ezelőtt jelent meg az első Splinter Cell játék, vagy az, hogy 9 éves már a legutóbbi is. A Ubisoft lopakodós játéksorozata nem egy új résszel, hanem egy remake-kel bővül majd a közeljövőben, de a fejlesztés még az elején jár - a készítők egyelőre látványterveket tudtak mutatni.

Ezek leginkább a hangulatot adják át, illetve a nosztalgiázást segítik, de azt nem tükrözik hűen, hogy milyen lesz majd a végeredmény. Mindenesetre jól mutatnak, az alábbi galériában láthatjátok őket.

Hirdetés

Ezen jeles alkalomból ingyenessé vált a Ubisoft Store-ban az első Splinter Cell, ami ugyan nem annyira kidolgozott, mint a folytatásai, de ma is teljesen élvezhető. November 30-áig adhatjátok hozzá Ubi Connect fiókotokhoz, de utána is korlátlanul játszhattok vele.

Rajongóknak érdemes megnézni az alábbi videót is, amiben a remake-en dolgozó fejlesztők mesélnek arról, hogyan jöttek létre a korábbi játékok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)