Hirdetés

Ingyen Star Wars játékot kínál a Prime Gaming, és itt még nincs vége az ajándéklistának

|

Ha tetszett az Akolitus első két része, és pörgetnél valami Star Wars címet, akkor nézz fel a Prime ajándékokat kínáló aloldalára.

Hirdetés

Az akolitus meghódította a Star Wars univerzum rajongóinak szívét. Az új sorozatot milliók látták egyetlen nap alatt, és látszólag mindenki kedvelte az új korszak által megszabott új irányt. Most egy kicsit jó érzés Star Wars rajongónak lenni, amire rásegít a Prime Gaming (korábban Twitch Prime) szolgáltatás legújabb ingyenes ajánlata. Az előfizetésünkért cserébe ugyanis a Prime hozzánk vág egy raklap apróságot, ezek között pedig teljes verziós játékok is vannak.

A kínálat minden héten bővül, és a legutóbbi újdonsága a Star Wars: Battlefront II Classic volt. A Prime ajándéka valójában egy GOG kulcsot jelent, amit a retró címekkel házaló oldalon válthattok be. Ha felmarkoltátok a kódsort, és beütöttétek azt az üzlet felületére, akkor onnantól bármikor letölthetitek és élvezhetitek az előzménytrilógia korszakában játszódó lövöldét.

Hirdetés

A Prime egyébként a következő hetekben további ajándékokkal fog visszatérni. Június 13-án például a ezeket címeket fogják hozzácsapni a szolgáltatáshoz:

  • Everdream Valley (Amazon Games App)
  • Mythforce (Epic Games Store kulcs)
  • Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread (GOG kulcs)
  • Projection: First Light (Amazon Games App)

A Star Wars Battlefront II Classicot egyébként július 10-ig húzhatjátok be ezen az aloldalon keresztül.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)