Hirdetés

Ingyen nyúzhatnak egy díjnyertes akciójátékot az xboxosok

|

Nem mindennapi címet választott hétvégi kikapcsolódáshoz a Microsoft.

Hirdetés

Egész évben erre a hétvégére készültek a redmondiak, akikre nem kisebb feladat vár, minthogy meggyőzzék a világot arról, hogy az Xbox Game Studios és a Bethesda égisze alatt is formálódnak olyan játékok, amelyekért őszintén lehet lelkesedni, és amelyekkel szívesen játszanának azok is, akik nem rendelkeznek sem PC-vel, sem pedig a Microsoft konzoljával.

Azonban még a június 11-ére beharangozott Xbox Games Showcase, valamint az azt követő Starfield Direct sem lehet ok arra, hogy elmaradjanak a már tradíciónak tekinthető ingyenes játéknapok.

Hirdetés

Ez alkalommal csupán egyetlen alkotáshoz férünk hozzá a Free Play Days keretében nevezetesen a Remedy 2019-ben debütált akciójátékához, az Alan Wake-kel egyazon univerzumban játszódó Controlhoz. Jesse Faden szerepében járjuk végig a paranormális jelenségek kutatására létrehozott szövetségi hivatal, a Federal Bureau of Control brutalista stílusban szákházának szintjeit egy különleges, alak- és funkcióváltó fegyverrel, valamint egy sor természetfeletti képességgel felvértezve.

Akit elvarázsol az élmény, most 11 900 forint helyett mindössze 3570 forintért csaphat le a Control alapkiadására, míg az Xbox Series X|S-re optimalizált és a DLC-ket is tartalmazó Ultimate Edition ára 11 990 forint.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)