Hirdetés

Ingyen megszerezheted és örökre meg is tarthatod ezt a 10 ezer forintos játékot, ha sietsz

|

Még egy ajándékot kapunk a tavaszi vásárt tartó GOG.com-tól.

Hirdetés

Ha olyan gamer vagy, akinek az érdeklődése túlmutat az aktuális trendeken és friss játékmegjelenéseken, szívesen időzik az elmúlt évek, sőt évtizedek immáron klasszikussá nemesedett alkotásaival, akkor valóságos aranybánya lehet számodra a CD Projekt által életre hívott GOG.com (a Good Old Games rövidítése). A PC-s piactér eredeti küldetése a régi játékok megőrzése volt az utókor számára, s ez ma is fontos részét képezi az identitásának. Nem biztos, hogy a Steam vagy az Epic Games megmozgatott volna minden követ az Alpha Protocol visszatérése érdekében, és ez csak egy példa a sok közül.

Egyébként az Obsidian kémkedős akció-szerepjátékát is megtalálod a GOG.com tavaszi vására alkalmából leárazott több mint 5500 cím között (10 százalékkal olcsóbb, 17,99 eurót kérnek érte). Olyan klasszikusok nyújtanak neki társaságot, mint a Medal of Honor: Allied Assault War Chest (2,29 euró), a Blood Omen: Legacy of Kain (1,19 euró), a Planescape Torment: Enhanced Edition (3,19 euró), az Icewind Dale: Enhanced Edition (3,19 euró), a Sid Meier's Civilization III Complete (1,29 euró), a The Saboteur (4,59 euró), a Tomb Raider: Legend (1,19 euró), a Nox (1,85 euró), az Outlaws (2,09 euró) és a The Weel of Time (5,99 euró).

Hirdetés

Nyilván csak párat emeltünk ki a kedvenceink közül, napestig sorolhatnánk még a címeket, annyi mindenből lehet választani. De van még egy jó hírünk, mert függetlenül attól, hogy találsz-e valamit közöttük, ami kedvedre való, nem fogsz üres kézzel távozni az áruháztól, mivel a következő szűk 3 napban ingyen hozzáadhatod gyűjteményedhez a Hammerting című, normál körülmények között 24,99 euróba (kb. 9890 forint) kerülő játékot.

A Warpzone Studios 2021-ben megjelent alkotásában törpék egy bányászatra, kohászatra és fegyverkovácsolásra szakosodott klánja felett veszed át az irányítást, azzal a céllal, hogy ellásd a felszínen háborút vívó szövetségeseidet mindazzal a felszereléssel, amire szükségük van. A játék megszerzéséhez bökj a fenti linkre, majd nyomd meg a Go to giveaway és Add to library gombokat, ebben a sorrendben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)