Hirdetés

Ingyen lehet a tiétek egy kiváló akció-platformer

|

Nagy nyári vására keretében újabb ajándékot ad a GOG.

Hirdetés

Bevett szokásuk a digitális játékdisztribúciós platformok (gy.k: Steam, Epic Games Store, GOG stb.) üzemeltetőinek, hogy egy napokig, sőt akár hetekig tartó akciós időszak keretében - nevezzük az egyszerűség kedvéért vásárnak - egy vagy akár több játékot is kiosztanak ingyen vevőcsalogatóként. És igazából nem okoskodnak rosszul, mert ha az ezzel a módszerrel az oldalra csalogatott látogatók csak egy kis százalékának megakad a szeme valamin a kirakatban, már nyert ügyük van.

Az imént vázolt gyakorlatot alkalmazza épp a GOG (Good Old Games) is, a CD Projekt által fenntartott piactéren az elmúlt napokban olyan klasszikusokat húzhattunk be, mint a Venetica és a Sanitarium. Hozzájuk csatlakozott harmadikként egy remekül sikerült akció-platformer.

Hirdetés

A WayForward stúdió műhelyéből származó Shantae and the Pirate's Curse játékosai a címszereplő dzsinn (mellesleg hastáncos) felett veszik át az irányítást, hogy egy kalózzal összefogva megmentsék a világot egy szörnyű átoktól. Miután Shantae átmenetileg nélkülözni kénytelen varázserejét, többek között a haját veti be fegyverként.

A játék megszerzéséhez csak annyit kell tennetek, hogy rákattintotok a fenti linkre, majd megnyomjátok a "Go to giveaway" gombot, ezt követően pedig picit lejjebb görgetve ismét klikkeltek egyet, méghozzá a "Yes, and claim the game" gombon. Ó, és nem árt, ha kreáltok egy GOG-felhasználói fiókot, amennyiben még nincs. Minderre csütörtökön délutánig, kb. fél négyig van időtök.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ha pedig már ott vagytok, nézzetek szét az oldalon, mert az Alien Isolation Collection most csak 13,35 dollár, de a Psychonauts 2-ért sem kérnek többet 32,05 dollárnál, és akkor még nem említettük a The Outer Worlds: Non Mandatory Corporate Sponsored Bundle-t 40,67 zöldhasúért. Ez persze csak a jéghegy csúcsa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)