Hirdetés

Ilyen apokalipszist hoz az Epic Games Store mai ingyenes játéka

|

Ezúttal nem is egy posztapokaliptikus mókát rejtett az Epic Games csomagolása.

Hirdetés

A legtöbb család számára csak december 24-én kezdődik az ajándékozás, az Epic Games viszont már napok óta osztogatja a videojátékokat: aki szemfüles volt, az olyan címeket adhatott hozzá a gyűjteményéhez bármiféle költségek nélkül, mint a Horizon Chase Thurbo, a Sable, a Wolfenstein: The New Order és minap a Lego Builder's Journey, de a vállalat még nem végzett.

Az Epic Games Store mára is készült egy meglepetéssel, amellyel kapcsolatban azt találgatták a játékosok a csomagolópapír alapján, hogy mi lehet: a Worms: Armageddon? A Metro Exous? Esetleg valamelyik S.T.A.L.K.E.R. vagy Fallout epizód? Vagy netalántán a 60 Parsecs! című indie csoda?

Hirdetés

Elérkezett az idő, hogy kiderüljön az igazság, és azoknak lett igaza, akik Falloutot mondtak: mostantól huszonnégy órán keresztül a Fallout 1-et, Fallout 2-t és Fallout Tacticsot szerezhetitek meg. 

Az ajándék játékot a szokásos módon zsebelhetitek be: a fenti linkekre kattintva a GET gombra kell böknötök, majd a Place Orderre bejelentkezés után (akkor sincs para, ha egy darabig nem lesztek gépközelben, ezt mobilról is megtehetitek, és ráértek később letölteni, így nem maradtok le róla). 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Szokás szerint megjelent a holnapi meglepetés csomagolópapírja is, indulhat a találgatás: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)