Hirdetés

Így lehet a Starcraft: Remastered és sok más játék ingyen a tiéd

|

A stratégiai játékok kedvelőinek most megéri kipróbálni az Amazon szolgáltatását.

Hirdetés

Sokan vannak - magamat is beleértve -, akik legfőképpen azért örülnek az Activision-Blizzard Microsoft általi felvásárlásának, mert a PC-n erősen érdekelt vállalat nyomást gyakorolhatna a Blizzardra, egyebek mellett abban, hogy ne hagyják veszni hagyni a StarCraft franchise-t. Öt éve ugyanis már annak, hogy bővült a széria, és akkor sem egy teljesen új epizóddal, hanem a legelső rész kipofozásával.

Akinek esetleg kimaradt a StarCraft: Remastered, de szeretné pótolni, az most könnyedén megteheti. 

Hirdetés

A Prime Video streaming szolgáltatás és egy Twitch-feliratkozás mellett az Amazon Prime előfizetők olyan videojátékokhoz férhetnek hozzá plusz költségek nélkül augusztusban, mint a már említett Blizzard RTS, a StarCraft: Remastered, ami többek között feljavított hangzást, grafikát, 4K-támogatást és felhőmentést is tud, illetve tartalmazza a Brood War kiegészítőt is. 

Ezen kívül a csomag részét képezi egy klasszikus point & click cím (Zak McKracken and the Alien Mindbenders), egy 3D-s kaland (Beasts of Maravilla Island), egy metroidvania sci-fi (Recompile), egy rougelite platformer (ScourgeBringer) és egy tárgykeresős krimi (Family Mysteries: Poisonous Promises) is, amik talán nem mondanak annyit, mint a StarCraft, de érdemes őket felfedezni. 

Az Amazon Prime-nak van próbaváltozata, amivel, ha még nem regisztráltatok korábban, ingyen behúzhatjátok a játékokat, de egyébként is csak 899 forint egy hónapra, és nem kell előfizetőnek lenni, hogy játszani tudjatok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)