Hirdetés

Ezt a négy játékot kapják ingyen az Xbox Live Gold előfizetői júliusban

|

A következő hónapban is két Xbox One-os és két Xbox 360-as címből áll össze a Microsoft ajándékcsomagja.

Hirdetés

Nem most júliusban fogják a redmondiak átírni a hosszú hónapok óta uralkodó narratívát, miszerint az Xbox Live Gold-előfizetéshez járó alkotások kiválogatásakor az illetékesek messzire elkerülik a felső polcos termékeket, és kínosan ügyelnek arra, nehogy véletlenül egy-egy AAA kategóriás játék is az "ajándékok" közé keveredjen. Ehelyett sokszor inkább a kevéssé ismert, indie fejlesztéseket részesítik előnyben.

Ennek szellemében egy explorációs játék, egy puzzle-játék, egy vidámparkos alkotás, valamint az ARPG-műfaj egyik gyöngyszeme válhat a gyűjteményünk részévé. Érdemes megjegyezni, hogy az utóbbit egyszer már kollekciójukhoz adhatták az előfizetők, még 2019-ben.

Hirdetés

De ne rohanjuk előre, haladjunk csak érkezési sorrendben. Xbox One-on és Xbox Series X|S-en július 1-jétől egészen a hónap végéig, azaz 31-éig bármikor lecsaphatunk a Beast of Maravilla Islandre, hogy egzotikus környezetben lencsevégre kapjunk sosem létezett állatokat. Július 16. és augusztus 15. között a Relicta című belsőnézetes puzzle-kalanddal bővül a választék.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Xbox 360-as generációt két klasszikusnak tartott darab képviseli: július 1-jétől 15-éig a vidámparkos Thrillville: Off the Rails (ki is próbálhatjuk az attrakciókat), 16-ától 31-éig pedig a Torchlight kínálja magát úgymond ingyen, vagyis pontosabban egy Xbox Live Gold- vagy egy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetés fejében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)