Hirdetés

Ezen a hétvégén is ingyenes játékok várnak Xboxon

|

Mit szólnátok egy kis versenyzéshez és démonvadászathoz? Egymásra cseppet sem hasonlító játékokat sikerült ezúttal összeválogatni.

Hirdetés

Nagyon sok Free Play Days akciót hozott már nekünk az Xbox csapata, amelyeknek köszönhetően számos eltérő műfajú videojátékba kóstolhattunk már bele Xbox One-on vagy Xbox Series X-en és Series S-en. A srácok pedig nemrég ismét előálltak egy ilyen ingyenes időszakkal, így az említett platformokon ismételten ki lehet próbálni bizonyos címeket.

Az egyik ingyenes játék a Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix, amiben olyan népszerű mesehősök pattannak volán mögé, mint SpongyaBob, a Tini Nindzsa Teknőcök, vagy éppen Aang és Korra, hogy különféle járgányokat vezetve összemérjék tudásukat egymással. Ez remek választás lehet a fiatalabb korosztály számára, de bárki jól szórakozhat vele, ha kedveli a Nickelodeon karaktereit, és megnézné őket egy laza versenyzős játékban.

Hirdetés

A másik jóság a Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition, ami már egyértelműen jóval sötétebb kalandokat kínál, hiszen a Blizzard játékában inkább a démonok irtásán van a hangsúly. Ráadásul az alapjáték mellett a kiegészítő is elérhető, és természetesen az aktuális szezon, vagyis a Season 22 tartalmaiba is belekóstolhatunk.

A mostani Free Play Days magyar idő szerint február 25-én vette kezdetét, és március 1-jén, reggel 8:59-kor ér véget. Az ingyenes játékok eléréséhez szükség van Xbox Live Gold előfizetésre vagy Xbox Game Pass Ultimate-tagságra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)