Hirdetés

Első ránézésre nem is gondolnád, mennyire jó az Epic Games Store e heti ingyen játéka

|

Van, aki szerint jobb Alien játék, mint bármilyen hivatalos Alien játék.

Hirdetés

Továbbra is mélyebbre túrva válogat heti ingyen játékot az Epic Games Store - bár a Duskers már 2016-ban megjelent, ha még nem hallottál róla, nem te vagy az egyetlen. Pedig lehet, hogy valami jóból maradtál ki, amit most érdemes pótolni - tíz értékelés alapján 83 a Metacritic-átlaga, többen is érdekesnek, eredetinek, egy különleges roguelike-nak nevezték.

A játékban drónokat kell elhagyatott űrhajókon végigvezetnünk, ám a technológia elavult, korlátozott, hogy mikor mit látunk, parancsokat pedig parancssorban adhatunk ki. Ha szerencsénk van, fejlesztéseket, ha nincs, szörnyetegeket találunk.

Hirdetés

A letöltéshez a következő egy héten belül nyisd meg a fenti linket, jelentkezz be, nyomj a GET gombra, majd a Place Orderre. Ezt megteheted mobilról is, a PC csak a letöltéshez és a játékhoz szükséges.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)