Hirdetés

Elrajtolt a GOG új vására, egy klasszikus trilógiát adnak ingyen

|

Olcsón szerezhető be a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights és az Icewind Dale is.

Hirdetés

A GOG.com igencsak nagyvonalú manapság, ennek hála a közelmúltban ingyen húzhatták be a játékosok a Total Annihilationt és a Hitman: Absolutiont is, de azok is jól járnak, akiknek már valamilyen platformon megvan a The Witcher 3: Wild Hunt, hiszen ajándék GOG-os példány jár nekik.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a GOG folytatja az adakozást, ugyanis elindította a Dungeons & Dragons játékok vásárát, ezzel együtt pedig képzeletbeli szalaggal átkötve átnyújtották a lassan harminc éves klasszikus szerepjáték, az Eye of the Beholder trilógiáját. A három játékot magába foglaló csomagot a linken keresztül adhatjátok hozzá a gyűjteményetekhez. Nyilván mondanunk sem kell, hogy akinek még nem volt szerencséje hozzá és nem irtózik a retro játékoktól, annak kötelező a Westwood RPG-je.

Nemcsak az Eye of the Beholder érdemli meg a figyelmet, hanem a D&D vásár többi résztvevője is: a Baldur's Gate, a Baldur's Gate II, az Icewind Dale Enchanced Edition kiadásait például körülbelül 3200 forintért vesztegetik, a Neverwinter Nights EE csak nagyjából 1800 forintba kerül, a Planescape: Torment EE pedig mindösszesen ~3500 forintot kóstál, de nyilván ez csak pár cím a hosszú listából, böngésszétek végig mindenképpen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)