Hirdetés

Elérhető az Epic Games Store újabb ajándéka, és ezt nem akarjátok kihagyni!

|

Mára egy különösen jó játékot csomagolt be az Epic, aki még nem szerezte be valamely leárazás során, most ne hagyja ki!

Hirdetés

Ötödik napjához ért az Epic Games Store ünnepi ajándékosztása, de december 31-éig minden nap kapunk még valamit. Bár az első kiszivárgott listáról hamar kiderült, hogy kamu, 18-án útnak indult egy másik, ami az összes meglepetést elspoilerezte, és azóta sincs eltérés a menetrendben.

A tegnapi Defense Grid: The Awakeninget most az Alien: Isolation váltja. A főleg a Total War sorozatról ismert Creative Assembly játéka egy belső nézetes horror, amiben Ellen Ripley lányát, Amandát irányíthatjuk a Sevastopol nevű távoli űrbázison. Hamar kiderül, hogy valami nincs rendben, és szembe kell néznünk a legyőzhetetlen xenomorph-fal, aki bármikor átdöfheti karakterünk testét, ha nem vagyunk elég óvatosak.

Hirdetés

A játékot holnap 17:00-ig menthetitek el könyvtáratokba, aztán annyit játszhattok vele, amennyit szeretnétek. Ha minden jól megy, holnap a Metro 2033 váltja, de nem tudjuk, az alap vagy a Redux kiadást adják-e. Reméljük az utóbbit, több tekintetben jobb az eredetinél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)