Hirdetés

Egy rakás ingyenes küldetéscsomagot szerezhetnek meg a The Lord of the Rings Online játékosai

|

Az ajándékokon felül pedig komoly leárazásokat is hozott a Standing Stone Games.

Hirdetés

Sajnos az Amazon A Gyűrűk Ura MMO-ja végül mégsem készült el, azért a 2007 óta futó The Lord of the Rings Online jó szórakozást nyújthat a virtuális Középföldére vágyó Tolkien-rajongóknak. A megjelenése óta igencsak sok kisebb-nagyobb kiegészítés jelent meg a LOTRO-hoz, amelyek értelemszerűen alaposan megdobják a játék által kínált kalandok mennyiségét, és most tök ingyen a miénk lehet egy csomó ezek közül.

A LOTRO következő nagy kiegészítője a Fate of Gundabad lesz, és a Standing Stone Games remek meglepetéssel segít, hogy felkészülten várhassuk az új kalandokat.

Hirdetés

LOTROQUESTS2021 kuponkódot használva teljesen ingyen a miénk lehet az összes jelenleg elérhető küldetéscsomag, amelyekért egyébként nem keveset kellene fizetni a digitális boltban. A kupon egészen november 30-ig felhasználható, de fontos, hogy fiókonként csak egyet vehetünk igénybe.

Ha az ingyenes jóságok mellett költenétek is valamennyit a LOTRO Store-ban, akkor van még egy jó hírünk, ugyanis a korábban megjelent kiegészítők, így például a Riders of Rohan és a Mordor küldetéseit is nyomott áron, mindössze 99 pontért vásárolhatjátok meg.

Az ajándékba járó és akciós küldetéscsomagok teljes listáját megtaláljátok ezen az oldalon.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)