Hirdetés

Egy fantasy MMO-t pörgethetünk most ingyen

|

Ha elvesznél egy olyan MMORPG-ben, ahol építkezhetsz, ostromolhatsz és szabadon kalandozhatsz, akkor ezt a lehetőséget most ne hagyd ki.

Hirdetés

A Fractured Online helyzete nem a legrózsásabb, pedig az alapkoncepcióval semmi gond nincs. Egy sandbox MMORPG-ről van szó, így a játékosok története a legfontosabb. Mindenki úgy szinteződhet, és azzal foglalkozhat, ahogy és amivel szeretne. A világot a játékosok alakítják PVP csatáikkal és saját épületeik összeállításaival. A gond csak az, hogy amikor egy ennyire közösség-formálta élményből eltűnik a közösség, akkor bedől az élmény.

A fejlesztők ezt a problémát egy ingyenes hétvégével próbálják orvosolni: mindenki kipróbálhatja a Fractured Online-t teljesen ingyen egészen hétfőig.

Hirdetés

Ez idő alatt korlátlanul élvezhetjük a az MMORPG minden lehetőségét, és ha később folytatni szeretnénk a kalandjainkat, akkor 30 százalékos kedvezménnyel, akciós áron a teljes verziót is behúzhatjuk.

Ha ki akarjátok próbálni a játékot, akkor nincs más dolgotok, mint rákattintatni a "Játék indítása" gombra annak Steam aloldalán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)