Hirdetés

E három játék valamelyikét adhatja legközelebb ingyen az Epic Games Store

|

Bitang erős címekről van szó, műfajuk legkiválóbb darabjairól.

Hirdetés

Ma véget ér az Epic Games Store karácsonyi promóciója, ugyanis a soron következő játékot már nem csak 24 órán keresztül adhatjuk hozzá a gyűjteményükhöz, hanem egy teljes hetünk lesz a mindössze néhány kattintásból álló műveletre, ami azt jelenti, hogy legközelebb jövő csütörtökön szólunk majd nektek, amint megérkezik a váltás. Mindenesetre izgalmas két hét állt mögöttünk, jó volt tippelgetni a csomagolások mintázata alapján, hogy melyik játék rejtőzhet alatta.

Még az is megesett, hogy egyszerre három címet takart a csomagolópapír (lásd: Fallout, Fallout 2 és Fallout Tactics: Brotherhood of Steel), de a Metro trilógia esetében már nem volt ennyire nagyvonalú az Epic Games Store, szóval most sem mernénk nagy tétben fogadni arra, hogy teljes Dishonored szériát megkapjuk ajándékba.

Hirdetés

Mindenesetre az utolsó csomagolópapíron látható szimbólum (a Corvót és más fontos karaktereket természetfeletti képességekkel felruházó entitás, a Kívülálló jele) semmi kétséget sem hagy afelől, hogy az Arkane Studios belső nézetű, lopakodós akció-kaland sorozatának (de nevezhetjük immersive simnek is) valamely tagja lehet majd ingyen a miénk. Hogy ez az eredetileg 2012-ben kiadott, majd három évvel később ráncfelvarráson átesett Dishonored, a 2016-os Dishonored 2, vagy az egy évre rá megjelent Dishonored: Death of the Outsider című önálló kiegészítő lesz-e, az órákon belül kiderül. Mi bármelyiknek örülnénk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)