Hirdetés

Az Epic Games Store több mint egy tucat játékot fog hozzánk vágni az év végén

|

Egyes pletykák arra utalnak, hogy a vegyes megítélésű platform hamarosan játékosztásba kezd.

Hirdetés

Egy különböző termékek akcióival foglalkozó weboldal állítása szerint az Epic Games Store hamarosan rengeteg ingyenes játékot fog a nyakunkba zúdítani. A Dealabs már tudni véli, hogy a buli december 16-án indul, ráadásul a sort a Shenmue III nyitja majd.

Az ilyen pletykákat általában egy legyintéssel félre is lehet tenni, de a Dealabs értesülései többször is igaznak bizonyultak, legalábbis ami a PlayStation Plus szivárgásokat illeti. A pletyka hitelességét fokozza, hogy nem először kezdene ünnepi játékosztásba az Epic Games.

Hirdetés

Ha minden igaz, akkor az Epic Games december 16-tól kezdődően minden nap egy új játékot fog ingyenesen elérhetővé tenni egészen december 30-ig. Ez azt jelenti, hogy az év utolsó heteiben összesen 14 játékot adhatunk hozzá a kollekciónkhoz.

A listán szereplő címeket egyelőre nem ismerjük (a Shenmue III kivételével), de a Dealabs szerint a december 25-én ingyenessé váló játék lesz a legjobb a felhozatalban. Amennyiben tényleg így alakulnak a dolgok, és naponta másik játékot kapunk, időben szólni fogunk. Ez utóbbi egyébként már csak azért is fontos, mert a Dealabs szerint december 16-án az Epic Games téli vására is kezdetét veszi. Addig se feledkezzetek meg a jelenleg ingyenes címekről, hiszen kettőt is behúzhattok.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)