Hirdetés

Már elérhető az Epic Games Store mai ingyenes játéka

|

Megint eltelt 24 óra, így cserélődött az Epic ajándéka.

Hirdetés

Remélhetőleg mindenkinek sikerült behúznia a Metro 2033 javított és bővített Redux kiadását, akinek eddig hiányzott a gyűjteményéből az egykori S.T.A.L.K.E.R.-fejlesztőkből verbuválódott 4A Games posztapokaliptikus FPS-e, ugyanis menetrendszerűen megérkezett a váltás.

Ennek következtében mostantól szűk 24 órátok van arra, hogy hozzáadjátok könyvtáratokhoz Tropico 5-öt, mely 2014 májusában jelent meg a Kalypso Media és a Haemimont Games gondozásában. A széria egyébként már a hatodik számozott epizódnál tart, és a nyakamat tenném rá, hogy néhány éven belül már a Tropico 7-tel is játszhatunk.

Hirdetés

A szóban forgó alkotásban a trópusi banánköztársaságok politikai szimulációja keveredik a gazdasági menedzserjátékok, valamint a városépítő címek megoldásaival, a fejlesztők pedig mindezt nyakon öntötték jó adag humorral, és még meg is fűszerezték ritmusos latin muzsikával, hogy a végeredmény valóban különbözzék a konkurensektől.

Holnap 17 óra után néhány perccel térjetek vissza mindenképp, addigra kiderül, hogy a kiszivárgott listának megfelelően az Inside lesz-e az ajándék, vagy valami mással lep meg bennünket az Epic Games Store.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)